حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

۵ عملیات در کرانه باختری طی ۲۴ ساعت گذشته

نیرو‌های مقاومت فلسطین تنها طی ۲۴ ساعت گذشته در ۵ عملیات جداگانه نظامیان صهیونیست و شهرک‌نشینان را هدف قرار دادند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۷ - ۲۷ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 18
کد خبر: ۲۰۴۴۸۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ منابع فلسطینی، امروز (دوشنبه)، از اجرای ۳ عملیات نیرو‌های مقاومت در بخش‌های مختلفی از کرانه باختری خبر دادند.

پایگاه خبری «عرب۴۸» گزارش داد تعدادی از نیرو‌های مقاومت، بعدازظهر امروز، از یک خودروی در حال حرکت به سمت خودروی یکی از شهرک‌نشینان تیراندازی کردند.

پیش از این عملیات، یک خودروی جیپ متعلق به ارتش رژیم صهیونیستی در شمال شرق جنین (شمال شرق کرانه باختری) هدف حمله قرار گرفت.

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که تعدادی افراد مسلح به سمت یک گشتی این رژیم در مجاورت کیبوتس «میراف» (مزارع اشتراکی) تیراندازی کردند. وی در ادامه اشاره کرد در پی این عملیات، به یک جیپ نظامی خسارت وارد شد، اما آسیبی به نیرو‌های این رژیم وارد نشد.

این عملیات در حالی انجام شد که چند ساعت قبل از آن نیرو‌های مقاومت، صبح امروز، نظامیان صهیونیست را در مجاورت ایست‌بازرسی دیرشرف در غرب شهر نابلس هدف قرار دادند.

گردان موسوم به «الفجر» در بیانیه‌ای رسما عملیات انجام شده در دیرشرف را برعهده گرفت. به دنبال این عملیات، نیرو‌های رژیم صهیونیستی به حالت آماده‌باش درآمدند و خودرو‌های امدادی برای کمک به مجروحان احتمالی به محل اعزام شدند.

نیرو‌های رژیم صهیونیستی، امروز، همچنین میدان دیر شرف و ایست‌بازرسی‌های صره، حواره و المربعه در اطراف نابلس را به طور کامل مسدود کردند و به خودر‌ها اجازه عبور ندادند. جاده‌های منتهی به ایست‌بازرسی موسوم به «هفدهم» نیز در شمال این منطقه از هر دو طرف مسدود شدند و این مسئله ترافیک سنگینی ایجاد کرد.

منابع فلسطینی می‌گویند که پیش از این ۳ عملیات نیز در ساعات بامداد و شامگاه یکشنبه ۲ عملیات دیگر انجام شده که با احتساب این ۲ عملیات، شمار عملیات‌های انجام شده در ۲۴ ساعت گذشته به ۵ مورد افزایش می‌یابد.

در مقطع اخیر با گسترش شهرک‌سازی‌های رژیم صهیونیستی و اهانت صهیونیست‌ها به مقدسات اسلامی در قدس و به‌ویژه مسجد الاقصی، عملیات استشهادی فلسطینیان علیه صهیونیست‌ها در کرانه باختری و قدس اشغالی افزایش داشته است.

رژیم صهیونیستی از بیم انجام عملیات‌های شهادت‌طلبانه بیشتر، تعداد نیرو‌های خود را در بخش‌های مختلفی از خاک فلسطین افزایش داده و بار‌ها تدابیر شدید امنیتی اتخاذ کرده است. / فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار